Screen Shot 2018-05-04 at 18.52.47

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Programma najaar 2018

 

De natuur het jaar rond

Elke woensdag van 9u30 tot 11u30 verkennen we kunstzinnig een thema uit de natuur. Ik geef jullie een opdracht en dan gaan we genieten van het kunstzinnig bezig zijn bij een kopje thee of koffie. In dit atelier kan je kennismaken met de verschillende kunstzinnige technieken zoals schilderen, boetseren, tekenen met pastelkrijt of houtskool, schilderen met wol, mandala’s maken,… Om zo dichter te komen bij de schoonheid die de natuur ons schenkt.

Prijs: 15 euro per voormiddag

 

Kunstzinnig gekruid

Vrijdag 14/9, 28/9, 12/10, 26/10, 9/11, 23/11 en 7/12 van 10u tot 13u bekijken we telkens een andere eetbare wilde plant die we kunstzinnig gaan doorvoelen. Nadien leggen we alle werken samen, bespreken we het kruid en kijken we naar wat deze plant ons persoonlijk wil zeggen. Tot slot maken we iets lekkers van deze plant dat we bij onze lunch kunnen proeven.

Prijs: 25 euro per voormiddag

 

Vol van jou

Zwanger zijn is een periode om vol verwachting toe te leven naar je kindje.

Dit atelier biedt jou, je partner en je baby momenten aan om elkaar meer en meer te leren kennen en bewust stil te staan bij dit wondertje. Het kan een welkom rustmoment zijn midden de drukte van elke dag en om met je volle aandacht bij je baby te zijn.

Via verhaal, beeld, kleur, vorm en voelen kunnen jullie nog dichter naar elkaar groeien. We staan ook stil bij hoe je deze zwangerschap beleeft en naar de bevalling kijkt.

Dit atelier gaat door op maandag 10/9, 8/10, 5/11 en 3/12 telkens van 19u tot 21u.

Prijs: 25 euro/persoon of 40 euro/koppel voor de avond

 

Geboorteverhalen

Bij de geboorte van een kind hoor je vaak: “Was er maar een handleiding bij!”

Geen enkele zwangerschap is hetzelfde, ook elke geboorte verloopt net iets anders. Ligt het aan de omstandigheden of heeft het kind daar zelf ook iets mee te maken? Is er misschien een link tussen het geboorteverhaal van je kind en hoe het in het leven staat?

Een reeks voor mama’s met kleine of grote kinderen.

In een klein groepje bekijken we het geboorteverhaal van je kind. Vertrekkende vanuit het kunstzinnige staan we stil bij wat je kind je wil vertellen doorheen de zwangerschap en de bevalling. Dit atelier gaat door op donderdagavond 4/10, 18/10, 8/11, 29/11 en 13/12 van 20u tot 22u.

Prijs: 125 euro voor de hele reeks

 

Inschrijven via liesbeth.beulens@dezonnewortel.be met vermelding van je naam, telefoonnummer en het atelier waaraan je wenst deel te nemen.

Daarnaast kan je ook bij mij terecht voor individuele therapie.

Meer info kan je vinden op www.facebook.com/de.zonnewortel.