Ontstressen met steenkappen

Beeldhouwen kan iedereen! In de rust van de prachtige tuin van Het Geheel, in Lichtaart Kasterlee worden beeldhouw ateliers gegeven op woensdag namiddagen, donderdag avonden en zaterdag namiddagen.

De omvorming van steen, door de kappen of  rapsen, brengt jezelf in een vertragende stroom. Deelnemers vertellen dat ze uit hun hoofd zakken tot in hun handen. Ze genieten van de rust die de eigen verbondenheid met hun werk geeft en van de uitwisseling samen tijdens te koffie pauze.

Beeldhouwen eist een engagement van je, dat je een relatie aangaat met je steen, dat je erbij blijft en het niet opgeeft, dat het soms moeilijk gaat en dat men altijd een oplossing vindt.  Het is een eerlijk materiaal – wat weg is is weg.  Het geeft prachtige kansen om steeds om te vormen wat er is totdat  je het gevoel hebt dat het af is en dat het klopt. Wat er tevoorschijn komt kan men niet bedenken en het geeft de deelnemers een sterke gevoel van voldoening, keer op keer.

Meer info en inschrijvingen:

Kathryn Harington
GSM: 0496 30 91 78
info@hetgeheel.be

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s