Zomerreeks van 4 dagen 

In deze muziekreeks verspreid over de zomer begeven we ons in wijde sferen. Zoals de dichter Goethe zei: ‘Willst du dich selbst erkennen, so suche in den Weltenweite dich selbst!’ Dit past bij uitstek bij de zomer, waar we eropuit trekken, we een beetje losser worden en onszelf wat verliezen. Ritmisch, opzwepende muziek verkennen; de natuur opzoeken door liederen te zingen waarin deze centraal staat: daarbij ons in de natuur begeven en daar muziek maken al zingend en met gongs en klankschalen; gezongen improvisaties waarin we een open sferische stemming oproepen; een sterke dynamiek afgewisseld met een gewijde stilte, uitersten horen erbij van stilten tot uitbundige vreugde. Welkom op deze vier daagse in Mortsel waar we beschikken over een mooie tuin en een fijne binnenruimte.  

Data: zaterdag 18 juni; en dinsdag 5 juli en 2 en 23 augustus. 

Tijd: van 10:00 tot 15:00, met van 12:30 tot 13:30 een uur lunchpauze. 

Plaats: Johanneshoeve, Hendrik Consciencelaan 107, Mortsel  

Kosten: 160 euro voor de reeks, (er is de mogelijkheid 3 dagen deel te nemen voor 130 euro). Inschrijving: riekecooiman@telenet.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s