een workshop van Rieke Cooiman

‘Er zijn zeven planeetbewegingen in de tonenwereld.’
Zeven tonen in de toonladder, zeven tonen die een scheppende kwaliteit uitdrukken, een dynamische kracht welke met een planeet is verbonden. Via het luisteren naar tonen, naar intervallen en ook door in muziekstukken toonstemmingen te beluisteren – voorgespeeld op de lier en de piano-, gaan we de realiteit van de zeven planeten beleven. Eventueel gebruiken we samenzang om nog intiemer een ingang te vinden. We bespreken onze bevindingen met elkaar, en gaan ze creatief uitdrukken door bewegingen in de ruimte en door met beelden te werken; soms tekenend soms visualiserend. 

Deze cursus is zowel geschikt voor mensen die met muziek bezig zijn en hun beleving willen verdiepen, als interessant voor astrologen die hun kennis willen verruimen door op een levende manier toegang tot de planeten krijgen. Er is geen muzikale voorkennis vereist. 

Data: 23 april, 14 mei en 4 juni 2023 van: 13:30 tot 17:00

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s