Online-cursus Voorjaar 2024 door Hermelinde Laga

Vormtekenen spreekt de mens aan in denken, voelen en willen, werkt harmoniserend, versterkt de concentratie en brengt innerlijke rust. 

In weloverwogen stappen zullen we het vormtekenen oefenen. Deze cursus kan door iedereen gevolgd worden die naar innerlijke ontwikkeling zoekt. Zowel op praktisch als op intellectueel vlak is geen enkele voorkennis vereist.

Ik heb mijn inspiratie gehaald uit de oefenweg in vormtekenen volgens Rudolf Kuzli, aangevuld met oefeningen van andere meesters in het vormtekenen. 

De volgorde van de oefeningen activeert een proces dat de scheppingskrachten, die in iedere mens sluimerend aanwezig zijn, tot ontplooiing brengt.

De reeks kan door iedereen gevolgd worden die de helende werking van het vormtekenen wil ervaren. De reeks is eveneens geschikt voor therapeuten en pedagogen als ervaringsgerichte bijscholing.

Benodigdheden: een computer met camera die op je blad gericht kan worden; veel oefenpapier in groot formaat, geschikt is het therapeutenpapier van mercurius 80gr; dik zacht grafietpotlood, dikke kleurpotloden, bv. Van Lyra, Stabilo, Lamy. 

De cursus vindt online plaats op 10 maandagen van 19:30 tot 21:30u.

8/1; 15/1; 22/1; 29/1; 19/2; 26/2; 4/3; 11/3; 18/3; 25/3 in 2024 

Kosten: 350€ Inbegrepen: een inhoudelijke samenvatting van de lessen als pdf, enkel voor persoonlijk gebruik, verspreiden van het lesmateriaal is zonder toestemming van de lesgeven niet toegestaan.

Lesgever: Hermelinde Laga, kunsttherapeut en kunstzinnig coach 

www.hermelindelaga.com

Plaats een reactie