“Tijd en ruimte voor jezelf.
Kom helemaal in het hier en nu.
Ontdek jouw creatieve potentieel.
Verhelder je gedachten.
Verwarm je hart.
Ervaar jouw unieke beweging.
Ontplooi jouw natuur-lijke zijn.”

Testimonial:

 “Vanuit mijn hart wil ik je nog eens bedanken voor
de bijzondere workshops die je organiseert.
Zo eenvoudig, zo oprecht, zo zinvol.
Telkens opnieuw kwam ik thuis met
een warm en zacht gevoel vanbinnen.
Het vertragen samen met het creatief bezig zijn, is zo helend
op zoveel lagen en op zo’n zachte manier.”  Katrien

Kunstzinnige ateliers 

‘Ontmoet jezelf en ontplooi jouw creativiteit’

Vanaf 7 oktober (kwasi) wekelijks op vrijdagmorgen (9u30-12u30) of 
Vanaf 15 okt maandelijks op zaterdagnamiddag (14u30-17u30)

te volgen op jaarbasis of per trimester (startdata 2e of 3e trim. zie creation-space.be)- geen enkele voorkennis vereist!
Ervaar jouw creativiteit, jouw unieke scheppingskracht. Iedereen leeft in beeld, kleur en vorm. Via tekenen, schilderen en boetseren maak je contact met de beelden die in en rond jou leven. Wat je denkt, voelt en wilt wordt zichtbaar en tastbaar. Door deze gebieden in evenwicht te brengen herstel je de balans in jezelf. Je wordt meer en meer jouw authentieke (creatieve) zelf. De schepper van jouw leven.

De regenboogreeks – adem van de ziel- dr. Hauschka

Vanaf 21 oktober maandelijks op vrijdag- of maandagvoormiddag (9u30-12u30)

– te volgen op jaarbasis of per trimester (startdata 2e of 3e trim zie creation-space.be)

Via het nat in nat schilderen leg je laag voor laag transparante lagen. Via het neerzetten van deze transparante kleursferen ontdek je in jezelf ruimte, ruimte om te zijn. 

Je weeft doorheen alle kleuren en stemmingen van de regenboog. Zo kom je (terug) in contact met je hart en gevoel. Jouw ziel die weer op zijn natuurlijke ritme kan ademen. 

Voorbereidende) basisateliers nat in nat schilderen

Op 3 en/of 10 okt (9u30-12u30), verdere data zie website

In deze ateliers zullen we de manier van schilderen ontdekken via de wereld van de kleuren. Je leert stap voor stap ademend schilderen en stelselmatig kleuren opbouwen en mengen. Zo zal je ook innerlijk de werking van de kleuren ervaren.

Deze ateliers kunnen als voorbereiding gebruikt worden op de regenboogreeks. Of als opstap en kennismaking met het nat in nat schilderen (in de vrijdag of zaterdagateliers).

Kunstzinnige ateliers op aanvraag en Individuele therapie


Het is ook mogelijk om kunstzinnige ateliers ‘op maat’, voor koppels, ouder-kind, gezin, familie, bedrijf, organisatie,… te bekomen. Of om individueel via kunstzinnige therapie begeleidt te worden. Bel of mail me voor meer info.

Kunstzinnig begeleidster

Lore Verhaeghe is werkzaam als kunstzinnig therapeute, na afgestudeerd te zijn aan de vierjarige opleiding Antroposofische Kunstzinnige Therapie, aan de Kleine Johannes te Aalst. 

Ze volgde aansluitend de tweejarige opleiding tot kunstzinnig coach. En blijft zich ook verder verdiepen via kunstzinnige specialisatiejaren. Ook is ze Master vrije grafiek (tekenen) afgestudeerd aan het Sint-Lucas hogeschool voor wetenschap en kunst te Gent.

Ze heeft ervaring met het begeleiden van groepen en individuen via onder andere haar eigen organisatie ‘Creation Space’ in De Haan. Ze gaf vroeger ook workshops met kunst in musea, kunst educatieve projecten,… Daarnaast volgde ze tal van dansopleidingen in binnen- en buitenland en ‘performde’ in verschillende projecten.

Al deze ervaringen brengen haar ertoe mensen via kunst te begeleiden en te her-inneren aan wie ze werkelijk zijn om zo hun dromen en wensen te kunnen verwezenlijken.

Informatie en inschrijven

Creation-Space.be
lore@creation-space.be en 
0494/12 54 30

Locatie 
Creation Space Grotestraat 157, 8420 De Haan.  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s