Zondag 12 maart 2023 van 10.00 tot 15.00

SteinerschoolKasteellaan 54, Gent

Migraine is heel aanwezig in de samenleving en vaak onbegrepen en onderschat. 

Vanuit het antroposofisch mensbeeld kijken we naar wat op fysiek, ziels- en geestelijk niveau speelt. Het zelfhelend vermogen kan ingezet worden wanneer we begrijpen wat deze aandoening ons op onze ontwikkelingsweg wil zeggen.

De knowhow van arts en therapeut wordt samengelegd, met als doel de patiënt beter te kunnen begeleiden op zijn weg. Dr. Els Janssen, antroposofisch neurologe, geeft een leidraad in hoe we fenomenologisch kunnen kijken naar dit ziektebeeld en hoe dit medicinaal kan ondersteund worden.

Mia Lemaitre (euritmietherapie), Rieke Cooiman (muziektherapie), Nes Fortuin, Hermelinde Laga en Kathryn Harington (beeldende therapie) geven korte workshops. Hierbij kan ervaren worden hoe de therapie, zowel preventief als ondersteunend, wordt ingezet in de behandeling.

Voel jij jou aangesproken op deze aankondiging, ben je van harte welkom!

 La journée d’étude se déroulera en Néerlandais. Nos amis et amies francophones sont les bienvenus.

Prijs:  60 euro en leden Artésana 50 euro

Inschrijving voor 28 februari: via mail: secretariaat.artesana@gmail.com en overschrijving: ARTESANA: BE28 5230 8027 1720 – met melding: studiedag migraine en naam. Koffie en thee zijn voorzien. Breng je eigen lunch mee.
                                                                      

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s